Luna DVil

6-packs tema på Elmia bilsportsmässa i helgen

April 20, 2014 Läst av 9,398 views
Äntligen hemma efter en helgs arbete i samband med Elmia Bilsport Performance--Custom-Motor-Show 2014. Spoted: Snygga bilar, lite schyssta tjejer, en drös med män, Sandra   Reiches 6-pack bland ölmagarna!!! Och ett uppstoppat vildsvin!  Kvällen såg ut att fortsätta på 6-packstema i ölform under sporadisk cruising vilket tenderar att tilldra sig poliser...  Team insane racing såg lite modstulna i gatuhörnet inne istan när jag skulle parkera om bilen vid 3-tiden. Poliser överallt och då drar jag mig sällan tillbaka för uniform kan väl aldrig vara fel att glo på. Jag är en hopplös voyeur.

Äntligen hemma efter en låååång helgs arbete i samband med Elmia Bilsport Performance & Custom Motor Show 2014 i Jönköping.

Spotted: snygga bilar, finnar, lite schyssta tjejer , militärer??, Sandra Reiches 6- pack bland ölmagarna inte att förglömma  ;), en drös med män samt ett uppstoppat vildsvin.

Kvällen fortsatte i ölmässigt 6- packstema under sporadisk cruising genom stan.

Team insane racing- killarna på gatan utanför klubben såg smått modstulna ut vid 3-tiden när jag gick ut för att parkera om bilen.

Jönköping kryllade av poliser och som hopplös voyeur kan jag inte säga att jag inte roas av alla uniformer.

Dock körde jag med hjärtat i halsgropen på tok för fort hem till stockholm inatt i vanlig ordning, svettigt rädd för att bli stannad.

Nu ligger jag i sängen safe and sound och undrar hur det kommer sig att  jag alltid missar live stuntshowerna när jag är på bilsportsmässan?

Leave a Reply

Boka mig idag på

E-post: kontakt@stripphuset.se
Tel: 0705 - 20 26 00

Boka reklamplats här!

Tel: 0705 - 20 26 00

luna - senaste inlägg